Luxe, comfort en energiezuinigheid.

In de meest westelijke en groene deelgemeente van Hasselt, Spalbeek presenteren wij u met veel trots het langverwachte project Residentie “Veldekehof”.  Een stijlvol project waar hippe singles, jonge gezinnen en actieve senioren weldra hun warme thuis vinden.


Klassevolle hedendaagse architectuur

Residentie “Veldekehof” biedt een prachtige tijdloze architectuur en maximale privacy. De appartementen variëren tussen 95 m² en 130 m², hebben 1, 2 of 3 slaapkamers, beschikken over een ruim en zonnig terras en grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval. Op het gelijkvloers hebben de appartementen bovendien een mooie private tuin aan de achterzijde.  Het gebouw wordt uitgerust met drie liften en beschikt over een ondergrondse garage. Hier worden autostaanplaatsen, parkeergarages en kelderbergingen ondergebracht die in de prijs begrepen zijn.

Hoogwaardige afwerking

Iedere koper heeft de mogelijkheid zijn of haar appartement/handelsruimte naar eigen smaak in te richten. Er wordt enkel gewerkt met de meest kwalitatieve materialen, rekening houdend met en volgens de laatste trends. Standaard is elk appartement voorzien van een volledig ingerichte en kwalitatief hoogstaande keuken met toestellen, een smaakvolle badkamer, stijlvolle vloeren en deuren. Wij luisteren graag naar u om uw appartement verder te voorzien van uw persoonlijke touch.

Energiezuinig, duurzaam en ecologisch

Een appartementencomplex gebouwd met de meest duurzame materialen. Energiezuinigheid staat centraal waardoor het gebouw aan de meest recente EPB-normen voldoet. Een belangrijke troef is de  geothermische warmtepomp die voor ieder appartement voorzien wordt en waarbij zelfs een passieve koeling mogelijk is. Dit zorgt voor een zeer laag energieverbruik in de winter en een aangenaam binnenklimaat in de zomer!

Parkeermogelijkheid

Ieder appartement/handelsruimte beschikt over een autostaanplaats of afgesloten garage. Dit biedt elke bewoner het nodige comfort en veiligheid. Bezoekers kunnen hun wagen vooraan parkeren waar voldoende parkeerplaatsen zijn voorzien.

Groene omgeving

Alle bewoners genieten van een grote gemeenschappelijke tuin waar het heerlijk vertoeven is.

Wonen in Spalbeek

Spalbeek is een deelgemeente van het bruisende Hasselt met uitstekende verbindingswegen (oprit E 314 en E 313). De gemeente biedt u alle faciliteiten met winkels, kleuter- en lager onderwijs, restaurants op wandelafstand maar ook rustzones zoals het Schulensmeer en diverse wandelroutes in de nabije omgeving. Hasselt ligt op slechts 8 km en is zeer makkelijk te bereiken met de fiets of het openbaar vervoer.